INDREFJORD IL

Et idrettslag for alle!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk


VANT KAMPEN OM BYEN

Borgar utlikner mot Hif/Stein

Guttene vant over Hif/Stein på Breidablikk i kveld og beholder tittelen "byens beste lag" i årets gutteserie...

 

 

 

 

 

 

 

Indrefjord IL befester posisjonen som byens beste lag, etter by-darbyet mot Hif/SteinI sommersola over Breidablikk stadion vant Indrefjord IL 1-2 over hjemmelaget Hif/Stein.

I innledningen av kampen så det ut til å herske nervøsitet blant våre spillere. Ballen ble stort sett banket frem mot motstanders mål, pasninger og kombinasjoner uteble. Likevel vil enhver motstander slite mot angrepsrekka vår, når kantene våre er på visitt fremme på banen. Marius har slitt med influensa i flere dager og var slett ikke i form, men likevel var Hif/Steins forsvarsfirer livredd hver gang Marius mottok ball og etter hvert ble det en forsvarsfemmer med trippel sikring, mot vår febersjuke storscorer.

I en overgang misser vi i eget forsvar og HS får løpe gjennom og kommer alene mot keeper Markus. Hif/Stein scorer og kan juble over ledelse i kampen. Når ballen rulles i gang igjen evner vi å legge press på HS. Dem får det hektisk i å forsvare egen boks og slipper unna mål i mot med et nødskrik. Men så går det som det ofte gjør, når man ligger lavt og forsvarer eget mål. Etter en dødball blir det litt klabb og babb i boksen til HS, og Borgar beiner ballen over mållinja til utlikning. Vi skaper flere gode målsjanser inn mot pause.

Etter hvilen overtar vi og bestemmer det meste som skjer ute på banen. Kun en myndig dommer Levi Johnsen, står over oss. Det ble utdelt gule kort fremover, bakover og sideveis til begge lag.
Men vi presser på og kvarteret ut i omgangen glipper markeringen av Marius. Han tar sats mot et innlegg og knuser oppasseren sin i duellen. Marius stanger ballen inn i mål til stor jubel og vi har snudd kampen og leder 1-2.

Marius vinner duellen og stanger inn seiersmålet mot Hif/Stein

Kvarteret før slutt pådrar Gregor seg først et gult kort, protesterer og får rødt. Dette gjør at vi mister initiativet i kampen og HS kjemper for en utlikning. Likevel er det bare tilfeldigheter som gjør at vi ikke punkterer kampen i sluttminuttene. Hver gang vi greier å spille ballen over eller gjennom midtbanen til HS, blir det målsjanser. HS står høyt i banen i håp om poengdeling og på overtid er både Jone og Marius alene gjennom, men det vinkes for offside. Jone setter foten på ballen etter at fløyteblåsen og pådrar seg sitt andre gule kort, og blir dermed utvist.

Vi spiller 9 mot 11 nå og klarerer alle baller langt opp i banen. Kampen går over 45 minutter, men til slutt kan ikke dommeren holde liv i oppgjøret lenger og må blåse av til Indrefjordseier.

Vi vinner kampen fortjent til tross for at begge lag hadde en dårlig dag. Så langt er nok denne årets svakeste rent spillemessig, men godt at vi greier å slite til oss seirer i slike oppgjør...
Neste møte blir BUL, om dem kan stille lag, og da uten Jone og Gregor som soner karantene etter røde kort.

Gratulerer med en kraftfull seier gutta...

Sist oppdatert tirsdag 05. juni 2012 22:25  

Statistikk

Topp 10:
Norge flag 66%Norge (5137)
Tyskland flag 1%Tyskland (109)
Seychellene flag 0%Seychellene (34)
Russland flag 0%Russland (31)
Sverige flag 0%Sverige (11)
Tyrkia flag 0%Tyrkia (5)
Italia flag 0%Italia (4)
Polen flag 0%Polen (4)
Brasil flag 0%Brasil (3)
Danmark flag 0%Danmark (3)
7784 besøk fra 31 land
Oktober 2017
M T O T F L S
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trafikk her nå

Vi har 91 gjester her nå

Fotballserien

Nyhetsbrev fra oss?