INDREFJORD IL

Et idrettslag for alle!

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk


EFFEKTIVE MOT PORSANGER

PIL - IIL 3-5

I en tett og svært spennende kamp mot Porsanger på Lakselv gressbane, ble vi det mest effektive laget foran mål...

 

 

 

 

 

 

Det som utviklet seg til en triller av en fotballkamp, lå lenge og vippet. Porsanger virket sterke innledningsvis og fikk den første scoringen i kampen. Men kampviljen til våre menn lot seg ikke stoppe og oppgjøret ble tett, spennende og fysisk utfordrende for begge parter. Lagene fulgte hverandre tett med scoringer og Porsanger brant noen helt vanvittige målsjanser. I sluttminuttene var det Indrefjord som klarte å ta vare på sjansene sine og klart mest effektive foran mål.

Ten lykkes nesten med å sette et innlegg inn bak PILs målvakt...Porsanger går opp i ledelsen etter et frispark fra ca. 20 meter, skrått utenfor hjørnet av 16-meter. Guttene våre stiller seg så lavt inn mot egen keeper, at her er ikke rom for å demme opp eller sette offside. Ballbanen lurer de fleste i vinden og ballen går i mål, like over fingertuppene på keeper Markus Paulsen.

Vi kjemper videre og forsøker så godt vi kan å komme rundt på kantene. Spesielt Ten er på hugget i dag, han sender inn flere innlegg mot PIL-målet, men forsvaret har få problemer med å rydde unna. Så ruller vi ball ut på kant og istedenfor å spille ut på kant, sender vi en ball til Marius, som har trekt seg inn foran PILs midtstoppere. Han mottar ballen i det PIL må legge press på ballfører og vips er Marius alene foran en utrusende PIL-keeper. Han lobber ballen elegant over keeperen og i mål. Vi utlikner til 1-1.

Marius blir flyttet inn i banen fra venstre kant, med Gregor i en dypere posisjon bak seg. Dette får følger for PIL. Gregor spiller ballen på elegant vis gjennom PIL-forsvaret hvor Marius fosser gjennom og kommer alene mot keeper. Han feiler ikke og setter ballen utagbart nede i hjørnet. Vi har snudd kampen og leder 1-2.

Porsanger gir imidlertid ikke opp og kunne ledet kampen med flere mål. Men tverrligger, målstenger og en ellers stødig målmann i Markus kan takkes for det. Likevel klarer PIL å utlikne til 2-2. Det kommer et innlegg fra høyre kant og vi står alt for høyt i banen uten press på ballfører. PIL har 2 mann som stormer inn bak forsvaret og kan enkelt utlikne bak en sjanseløs Markus.

Krigen fortsetter og begge lag kommer til sporadiske farligheter. Etter en gjenvinning av ballen setter plutselig Gregor stor fart med ballen. Han avanserer gjennom hele midtbanen til PIL og PIL-forsvaret har ingen annen mulighet en å støte mot han. Gregor slår ballen mellom forsvarspillerne til Jone som kommer alene mot PIL-keeperen. Jone setter ballen først i leggen på keeperen, men bredsider returen over keeper og i mål. Vi tar føringen i kampen igjen med 2-3 ledelse.

Porsanger kommer tilbake i kampen nok en gang. De får nok et frispark fra utenfor hjørnet av 16. meteren. Skuddet går over alle i feltet og Markus forsøker å holde ballen, men gir retur. Returen plukkes av en PIL-spiller som skyter og treffer Markus som gir nok en retur. Vi står og ser på mens nok en PIL-spiller er først på returen. Denne gangen spiller han ballen inn til en medspiller som udekket pirker ballen inn i mål og til utlikning 3-3.

Nå begynner spesielt vi å være preget av harde dueller og en nokså myk naturgressmatte. Flere spillere sliter og må byttes, mens andre halter rundt og kjemper videre. Vi sliter med å få folk frem i banen og det ser tilsynelatende ut som om PIL kontrollerer kampen. Men så får Gregor vende opp upresset fra ca. 30 meter. Han skyver ballen et par tre meter foran seg og klinker den mot mål. Ballen vinner god høyde og dupper ned mot målet. PIL-keeperen tar et steg fram og oppdager at ballen kommer veldig fort. I det han skal hoppe, er han på tur bakover og ballen seiler inn i nettet bak han. Vi tar ledelsen i kampen nok en gang.

Nå presser PIL på igjen for og innhente ledelsen vår nok en gang. Så ut fra intet skjer det. Borgar mottar ballen på høre kant inne på egen banehalvdel. Han vender opp, finner Marius alene midt på banen. Marius vender opp med ballen og legger press på forvaret. Han ser en stormende Kristan på tur inn fra sin venstre kant, og Marius slår ballen inn mellom forsvaret. Kristian kommer inn alene foran PIL-keeperen og lobber ballen over alt og alle inn i mål. Vi leder 3-5 og kan senke skuldrene.

PIL forsøker seg på en sluttspurt og kommer til noen halvsjanser, men kampen ebber ut til solide 3-5 til oss. Resultatet viser kanskje ikke et riktig bilde kampen, men gode lag har flaks, er det noe som heter....

Vi gratulerer guttene med nok en seier!

Sist oppdatert lørdag 10. september 2011 15:30  

Kommentarer  

 
+5 #1 PIL 09-09-2011 17:52
Gratulere! vi hadde ikke helt dagen, men fotball gjelder som sagt å score flest mål!
Siter
 

Statistikk

Topp 10:
Norge flag 66%Norge (5137)
Tyskland flag 1%Tyskland (109)
Seychellene flag 0%Seychellene (34)
Russland flag 0%Russland (31)
Sverige flag 0%Sverige (11)
Tyrkia flag 0%Tyrkia (5)
Italia flag 0%Italia (4)
Polen flag 0%Polen (4)
Brasil flag 0%Brasil (3)
Danmark flag 0%Danmark (3)
7784 besøk fra 31 land
September 2017
M T O T F L S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Trafikk her nå

Vi har 61 gjester her nå

Fotballserien

Nyhetsbrev fra oss?